Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két hete voltam együtt a...

Két hete voltam együtt a párommal, ugy hogy nem volt gumink, én kézzel segítettem neki, és miután elment akkor utána tette be! Vajon igy terhes lehetek? Mert a himvesszőben maradhatott sperma! A melleim fájnak pici, és mindha égne a petefészkem!

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 12:46
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Hát így simán. Gratulálok...
2009. febr. 19. 12:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el dokihoz és nézsd meg,hogy mi a helyzet. Viszont van egy dolog,ami nem egyértelmű: gondolom, ha "elment és utána tette be" akkor megint erekciójának kellett lennie,és ha igen és ugy sexeltetek,akkor elmehetett mégegyszer vagy ha nem akkor is lehet elősperma. Nagy "baj" lenne ha jönne a baba?
2009. febr. 19. 13:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem lenne baj ha jönne a babb,söt.... Két hét után már lehetnek jelek?
2009. febr. 19. 13:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Elment,megtörölte és ugy tette be! Mindig látom,hogy szex után még szokott folyni ki belöle! Ezért gondoltam hogy jutott belém is!
2009. febr. 19. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól függ,hogy a ciklusod hányadik napján voltatok együtt,azt mondják,hogy ha valakinek mondjuk 28 napos a ciklusa akkor a 14.napon lehet a peteérés és rá olyan 6 napra fejeződik be a beágyazódás, de persze ez nem törvényszerű. Van akinek a mensi elött pár nappal van peteérés, és van olyan is,akinek a ciklus 8.napja körül. És akkor ott van még,az extra peteérésről. Ugyhogy nem olyan egyszerő,de elileg tünet az 5.-6. héttől lehet.
2009. febr. 19. 14:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Reménykedem,hátha szerencsém van és lesz egy pocaklakóm! :)
2009. febr. 19. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!