Esetleg terhes vagyok? Ez veszites jele (mert nagyon korai ez a verzes, mondhatni meg a 15. napnal se tartok)?
Először is csinálj egy tesztet.
Utána menj el orvoshoz, ha pozitív, mert akkor a legkisebb vérzés is gondot jelezhet.
Ha nem vagy terhes, akkor ez lehet beágyazódásos vérzés is, a középidő táján, sosem lehet tudni.
Mindenképp ellenőrizd ezt!
hát igen, sajnos ez lehet ciszta is...:(
nekem is volt már 2-szer és ilyen tünetei voltak.
de akár még beágyazódás is lehet...
ma is meg jott par csepp es picit jobban erzem a fajasokat...inkabb este fele es a hatam is neha neha faj...meg szedulok...sajnos orvoshoz nem tudok menni, kulfoldon dolgozom de nem vagyok bejelentve es egy vagyont elkernek egy teljes vizsgalatert nem beszelve az uh-rol.a teszttel varok 15.ig...remelem h pozitiv lesz.nem tudjatok ilyenkor miert jut ezekrol a tunetekrol mindenkinek valami rossz az eszebe?a legutobb azt mondtak vakbelgyuladasom lehet, de az volt mar, es nem vettek ki , es ismerem azt a rossz fajast jobboldalt, meg ha megemelem a labam...ez most nem olyan
nem tudom mit gondoljak...nagyon szeretnem ha kis pocaklako lenne.egy masik kerdes h kiszamolasom szerint 2-7 kozott volt az ovulacio es en a parommal 2-3-4 en voltunk egyutt, mindannyiszor belem engedte...letezik h mar 8an beagyazodas legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!