Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esetleg terhes vagyok? Ez...

Esetleg terhes vagyok? Ez veszites jele (mert nagyon korai ez a verzes, mondhatni meg a 15. napnal se tartok)?

Figyelt kérdés
Nekem legutobb februar 19 en jott meg, mindig 28 napra szokott. Elotte is es utana is tobb jelet ereztem h terhes lennek (szuro hasfajas, mellfeszules, kekes erek, neha neha szagundor, meg kaveundor, fejfajas is neha, legutobbi idoben pedig szedules is), de a teszt negativ lett. Most reggeltol (8 marcius) egy gyenge verzesem van de nem barnas szinu, a hasam faj de csak egy kicsit es nem mindig.
2011. márc. 8. 15:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Először is csinálj egy tesztet.

Utána menj el orvoshoz, ha pozitív, mert akkor a legkisebb vérzés is gondot jelezhet.

Ha nem vagy terhes, akkor ez lehet beágyazódásos vérzés is, a középidő táján, sosem lehet tudni.

Mindenképp ellenőrizd ezt!

2011. márc. 8. 15:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Talán ovulálsz. Néha nekem is előfordult már olyankor kis vérzés...
2011. márc. 8. 16:51
 3/10 A kérdező kommentje:
koszonom.nekem ovulaciokor sose volt verzesem,s a menstruacio is mindig pontos idobe volt...uh picit felek...de ha kisbaba van akkor orom volna
2011. márc. 8. 17:54
 4/10 A kérdező kommentje:
A verzes nagyon gyengen jott ma, de meg itt van , es erossebb szurasos fajdalmat erzek a petefeszkemnel...mindket oldalon (mikor egyik mikor masik)es a koldokomnel...egy ismerosom azt mondta h ezek a jelek vallhatnak cisztara is.szerintetek?
2011. márc. 10. 14:32
 5/10 anonim ***** válasza:

hát igen, sajnos ez lehet ciszta is...:(

nekem is volt már 2-szer és ilyen tünetei voltak.

de akár még beágyazódás is lehet...

2011. márc. 10. 15:28
 6/10 A kérdező kommentje:

ma is meg jott par csepp es picit jobban erzem a fajasokat...inkabb este fele es a hatam is neha neha faj...meg szedulok...sajnos orvoshoz nem tudok menni, kulfoldon dolgozom de nem vagyok bejelentve es egy vagyont elkernek egy teljes vizsgalatert nem beszelve az uh-rol.a teszttel varok 15.ig...remelem h pozitiv lesz.nem tudjatok ilyenkor miert jut ezekrol a tunetekrol mindenkinek valami rossz az eszebe?a legutobb azt mondtak vakbelgyuladasom lehet, de az volt mar, es nem vettek ki , es ismerem azt a rossz fajast jobboldalt, meg ha megemelem a labam...ez most nem olyan

nem tudom mit gondoljak...nagyon szeretnem ha kis pocaklako lenne.egy masik kerdes h kiszamolasom szerint 2-7 kozott volt az ovulacio es en a parommal 2-3-4 en voltunk egyutt, mindannyiszor belem engedte...letezik h mar 8an beagyazodas legyen?

2011. márc. 11. 20:58
 7/10 A kérdező kommentje:
S az jelent barmit h nehezemre esik lehajolni?
2011. márc. 11. 21:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Ma meg mindig tart de most regeltol (habar csak par csepp)de barnas szinu...:/ soha nem volt ennyire hosszu...
2011. márc. 12. 13:48
 9/10 A kérdező kommentje:
szoval..ma voltam orvoshoz...azt mondta enyhe fertozest lat csak ...ettol fajhat ennyire minden?felirt valami kremet ezert...a fajasra pedig vizbe oldhato gyogyszert...kivancsi vagyok az eredmenyre
2011. márc. 15. 18:14
 10/10 A kérdező kommentje:
megvolt a kura de meg mindig faj ott lenn foleg ha hajolok v ha valamit rateszek(konyv olvasas kozben)21 en kellett volna rendesen idopontba jojjon de semmi...raktam fel uj kerdest...mert ide senki se ir mar
2011. márc. 24. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!