Barnázok a 27. napon és nagyon szurkál az alhasam, a derekam meg majd' le szakad. Lehetek terhes vagy előbb jön/jött meg?
Már több napja fáj a derekam s az alhasam, tegnap már kicsit barnáztam, ma jobban, de nem vészes. Nem szokott előbb megjönni, inkább (néha) később, ezért gondoltam, hogy hátha sikerült. Szerintetek?
Arra is gondoltam, hogy lehet, a beágyazódás miatt is barnázás, ill. alhasi és derékfájdalom... tehát még nincs minden veszve, ugye? Szerintetek mikor teszteljek? Csütörtökön kellene megjönnie. Van egy One Minute, ill. két Be sure (sima, nem direct) terhességi tesztem.
Nagyon szeretnénk már a férjemmel kisbabát.
Kérlek, írjatok!
Kedves 11:29-es!
Amikor azt írtad, hogy ugyanezek a problémák voltak, akkor azon mit értesz? Mármint te is barnáztál, aztán az is elmúlt, s most kb. 4 napja nem jön meg. Vagy alhasi és derékfájdalmat éreztél... Egyébként azóta teszteltél a halvány pozinál erősebbet? Vagy van valami változás az állapotodban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!