Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet ez? 2 napja tesztelte...

Mi lehet ez? 2 napja teszteltem egy nagyon halvány pozitívat, ma reggel is teszteltem 2 nagyon halványat, de semmivel se erősebb mint a 2 nappal ez előtti + csík.

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 07:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt hiszem van ennél érzékenyebb teszt is, (20 as), a két halvány pozítívat is ezzel tesztelted? Talán érdemes lenne így három nappal késöbb megpróbálnod ugyanazzal.
2011. márc. 11. 09:17
 12/14 A kérdező kommentje:
A halvány pozitívak 20-as erősségűek voltak.Lehet igazad van és meg kéne próbálnom még egyszer, csak már nem tudom higgyek-e ennek a tesznek.Ennyi idő alatt már erősödnie kellett volna a hcg szintjének szerintem.
2011. márc. 11. 09:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem az első babámnál, rögtön kijött az erőteljes pozítív, a másodiknál végig halvány volt, két hétig tesztelgettem, ha 20 darabot nem vettem akkor egyet sem. Szerintem mivel késik is, van baba. Ill. a hcg csak úgy nem jelenik meg a vizeletben. De tényleg nem tudom, nem akarok benned reményeket kelteni, mert nem vagyok orvos.
2011. márc. 11. 09:39
 14/14 A kérdező kommentje:
Én is már túl vagyok vagy 10 teszten. :)Már nem táplálok túl sok reményt, de ha jövő héten se jön meg majd tesztelek még egyet.Nagyon aranyos vagy, hogy drukkolsz nekem ! :)
2011. márc. 11. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!