Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hüvelytabletta, hüvelykúp...

A hüvelytabletta, hüvelykúp nem vékonyitja el a méhnyálkahártyát? és esetleg ez miatt nem jön össze a baba?

Figyelt kérdés
3-4 havonta visszatér a hüvelygombám,és az orvos mindig felir tablettát,vagy kúpot.és félek ez befolyásolja h teherbe essek.mert esetleg vékonyitja a nyálkahártyát.kb 2 hónapja szedek E vitamint.de eddig semmi.
2009. febr. 19. 10:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A méhnyálkahártya vastagsága elsősorban a hormonális működéssel függ össze, azon a gomba elleni szerek nem igazán változtatnak.
2009. febr. 19. 11:04
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát ha ilyen gyakran szeded, vagy használod akkor megeshet hogy elvékonyitja a nyálkahártyát! ha mész legközelebb dokihoz kérd meg hogy nézze meg hogy nem vékonyodott-e el?

A másik hogy ha ilyen gyakran van gombád akkor valószinű a párod adja vissza neked! Őt is kapott gyógyszert?

nekem igy volt a barátnőm is, 4 havonta! de megunta és dokit váltott! a másik doki nenki és a párjának is irt gyógyszert, azóta náluk megoldódott a probléma!

2009. febr. 19. 11:22
 3/11 A kérdező kommentje:
a párom mondja h semmi baja.meg olyankor nem vagyunk együtt,csak ha elmulott.az orvos megtudja nézni h nem-e vékonyodott el?
2009. febr. 19. 11:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem kell hogy a párodnak legyenek tunetei mégis vissszafertoz. Pár napig használja a canesten krémet biztos ami biztos :) Azzal nem vesztetek semmit.Nekem is szinte havonta jelentkezett a gombám tudom milyen rossz így babát tervezni ha azon a napon mikor épp jó lenne jon elo a gomba vagy pé után és nem tudod mit tegyél merd-e egyátalán használni a kúpot. Szerencsére én úgy néz ki túl vagyok rajta sikerul kordába tartanom a dolgokat lassan 5 hónapja nyoma sincs a gombámnak elotte meg minden hónapba elojott. Totál kikészített.
2009. febr. 19. 11:54
 5/11 anonim ***** válasza:

Én is hajlamos vagyok a hüvelygombára. A párodat mindenképpen kéne kezelni, a pasik általában az ilyen fertőzéseket meg sem érzik, de attól még betegek és a nőt állandóan visszafertőzik (dokim mondta). Az én párom ugyanúgy kap gyógyszert és krémet mint én ilyen helyzetben.

Legutóbb amikor ilyen gondom volt megkérdeztem a dokimat, hogy befolyásolhatja-e a teherbeesést, hogy viszonylag sűrűn vannak ilyen problémáim. Ez volt a válasza: A méhet és a petefészket ezek a gombás fertőzések és a kezelésük csak nagyon ritkán szokták károsítani (szinte sosem, ő betegével még sosem fordult elő de azért biztos van 1-1 kivétel). De a teherbeesést nehezítheti mert a gombás hüvelyen nehezebben jutnak át a spermák, de így is lehet teherbe esni csak valószínűleg kicsit nehezebben.

Hát nekem ennyit mondott! Remélem kicsit tudtam segíteni.

2009. febr. 19. 11:56
 6/11 anonim ***** válasza:

11.54-es

Megkérdezhetem hogy tudod kordában tartani? Nekem már azért ritkult ez a problémám de messze nem az igazi sajna...

2009. febr. 19. 11:58
 7/11 anonim ***** válasza:
A párod honnan tudja, hogy nincs baja? megnézte mikroszkóppal a ...? Mert a pasiknál ez tünetmentes.
2009. febr. 19. 12:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha le van gyendulve a szervezet akkor tud elojonni a gomba. Az immunredszert kell megerositeni. Nekem az acidobacilus nagyon jól bevállt. Rendbeteszi a bélflórát és segíti az immunrendszert. Sokkal jobban érzem magam és nem gombásodok be minden második egyuttlét után. Nehéz megfogalmazni, de észreveszem magamon hogy másabb lett a huvelyflóra jobb, nedvesebb. Ne hargudj másképp nem tudom megfogalmazni :o) De nekem ez bevállt. Jó egészséget és mielobbi babásodást kívánok.
2009. febr. 19. 12:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Bocsi. Nem joghurtokat eszem biztos jó az is sot valahol olvastam hogy joghurtos tamponnal is lehet kezelni a gombát. Igaz azt nem próbáltam. Én a patikába vettem van kapszula és szopogatós tabletta formában is :o)))).
2009. febr. 19. 12:46
 10/11 A kérdező kommentje:
és ezt hogy kérjem a patikába?acidobacilus kapszula?ezt mondjam?
2009. febr. 19. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!