A hüvelytabletta, hüvelykúp nem vékonyitja el a méhnyálkahártyát? és esetleg ez miatt nem jön össze a baba?
Hát ha ilyen gyakran szeded, vagy használod akkor megeshet hogy elvékonyitja a nyálkahártyát! ha mész legközelebb dokihoz kérd meg hogy nézze meg hogy nem vékonyodott-e el?
A másik hogy ha ilyen gyakran van gombád akkor valószinű a párod adja vissza neked! Őt is kapott gyógyszert?
nekem igy volt a barátnőm is, 4 havonta! de megunta és dokit váltott! a másik doki nenki és a párjának is irt gyógyszert, azóta náluk megoldódott a probléma!
Én is hajlamos vagyok a hüvelygombára. A párodat mindenképpen kéne kezelni, a pasik általában az ilyen fertőzéseket meg sem érzik, de attól még betegek és a nőt állandóan visszafertőzik (dokim mondta). Az én párom ugyanúgy kap gyógyszert és krémet mint én ilyen helyzetben.
Legutóbb amikor ilyen gondom volt megkérdeztem a dokimat, hogy befolyásolhatja-e a teherbeesést, hogy viszonylag sűrűn vannak ilyen problémáim. Ez volt a válasza: A méhet és a petefészket ezek a gombás fertőzések és a kezelésük csak nagyon ritkán szokták károsítani (szinte sosem, ő betegével még sosem fordult elő de azért biztos van 1-1 kivétel). De a teherbeesést nehezítheti mert a gombás hüvelyen nehezebben jutnak át a spermák, de így is lehet teherbe esni csak valószínűleg kicsit nehezebben.
Hát nekem ennyit mondott! Remélem kicsit tudtam segíteni.
11.54-es
Megkérdezhetem hogy tudod kordában tartani? Nekem már azért ritkult ez a problémám de messze nem az igazi sajna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!