Eddig minden ciklus közepétől már feszült a mellem és a hasam, most nem. Tegnap délután óta pecsételgetek, de ez még korai. Lehet, hogy sikerült?
Figyelt kérdés
Az utolsó mensim első napja jan. 8. Általában 30 napos a ciklusom, tehát 6-án (NEM) kellene megjönnie. Eddig minden ciklus közepétől már feszült a mellem és a hasam, most nem. Tegnap délután óta pecsételgetek, de ez még korai. Múlt hónapban is csak 2 napig volt az 5 nap helyett, de akkor normális mennyiségű.
Nagyon szeretnénk a babát, már 8 hónapja próbálkozunk. Azóta már volt petefészek cisztám is, de nem ilyen tünetekkel.
Szerintetek baba, vagy megint ciszta?
Előre is köszi a válaszokat!
2008. febr. 4. 13:41
1/4 anonim válasza:
Csinál egy tesztet, hátha már + lesz! Ha még nem, akkor sincs baj, lwhwt, hogy még nincs elég HCG benned, 8.-a körül csinálj majd egy másikat! sok sikert, szorítok! :))))))))
2/4 anonim válasza:
Csinalj tesztet hatha mar trenyleg kimutatja a kisbabat.
Nagyon drukkolok,h babas legyel.
3/4 anonim válasza:
Szia!Persze mindent lehet,de semmi sem muszáj,mint már írtam annyiszor ide.Ami fontos!A pecsételés sajna lehet rossz jel is.Én méhen kívüli voltam az egyik babámmal,és hónap közepén elkezdtem pecsételgetni.Viszont a mensim időre pontosan megjött.Tehát terhes voltam,de mensiztem.2.Sajna lehet ciszta,ha már volt neked,mert akkor hajlamos vagy rá.3.Persze,lehet hogy a baba miatt pecsételsz,mert olyan helyen ágyazódott be,hogy kis vérzést okoz,barátnőm is így járt,de ő már boldog anyuci.Én azt javaslom,várj 1 hetet,mert ha nega a teszted(ami könnyen lehet,még elég korai tesztelni),akkor feleslegesen esz a penész,de közben lehet hogy babát vársz,a babának pedig az ideg nem tesz jót.Sok sikert,a te döntésed.Egy öreg róka
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos én is cisztára tippelek... :(
2008. febr. 5. 06:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!