Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A menstruáció elmarasásának...

A menstruáció elmarasásának első napjától számolva mikor mutathat a teszt pozitívat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Nekem mindig halál pontos a ciklusom,de most késik három napja!A tesztem ma reggel negatív lett:-(

Nincs semmi tünetem,se a menzire,se a terhességre!Talán a mellbimbóm egy igen picit érzékeny,meg érzem a méhemet!Néha szurkál!De semmi több!Egy éve próbálkozunk!Nem tudom mit gondoljak!Mikor teszteljek újra???puszi

2008. febr. 4. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én eddig 3x voltam kismami,sajna csak rövid időkre,de annyi tuti,hogy legalább egy hetet szoktam várni a teszttel mensikimaradás után,akkor már biztosat mutat.Mi 24 hónapja próbálkozunk,de eddig mindig volt apró jele,ha babus voltam.Sajna viszont azt is le kell írnom,hogy engem tréfált már meg a szervezetem 2x,hogy nem voltam babás,az elsőnél 3 napot késett,a másodiknál 5-t,de megjött(nekem is napra pontos).Sztem várj 1 hetet,tudom hogy nehéz,aztán tesztelj,ha babás vagy,addigra kell,hogy valamit mutasson(bár hallottam olyat is,hogy már 12 hetes tarkóredőmérésre ment a csaj,de a tesztje nega volt,bár ez 1 millióból az egy.),legalább egy halvány csíkot,vagy addigra megjön.Ha egyik sem,akkor keresd fel a dokid,mert egy ciszta,vagy akár egy mióma is okozhatja a mensikimaradást.Sok sikert.Egy öreg róka
2008. febr. 4. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Várj pár napot, hátha meglesz a második csík is:) Vagy keress egy érzékenyebb tesztet. Nekem is mindig pontos volt a ciklusom, és az Easy Pregnancy (a Rossmanban kapható) már a késés első napján kimutatta, hogy baba lesz. Ja, és nem is reggeli vizeletből csináltam.
2008. febr. 4. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a z elmaradt menszi után a 3.napon lett pozitív, de teszt válogatja.Javaslom csinálj még egyet 2-3 nap múlva de másfajta teszttel.(Én is tünetmentes voltam és vagyok erre ne hagyatkozz).
2008. febr. 4. 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Sajat tapasztalat,kimaradt a mensim Dec.3.-an,csinaltam egy tesztet dec.8.-an ami negativ lett.Mondanom sem kell,hogy milyen csalodott voltam,pedig biztos ereztem,hogy babas vagyok.Vartam meg 4 napot amikor meg egy tesztet csinaltam es az mar egyertelmuen POZITIV lett.Csak azert irtam le,ilyen pontosan,hogy ne legy csalodott,ha az elso teszt negativ,attol meg lehetsz babas.En Irorszagban elek es az itteni tesztek kozzul a legjobbat vettem es megse mutatta ki rogton,csak jo egy hettel kesobb.

Sok sikert.Egy 13 hetes kismama!

2008. febr. 4. 16:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!Pár nap múlva újra tesztelek,addig meg reménykedek,hogy végre sikerült!Már nagyon régóta vágyom rá:-)
2008. febr. 4. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!