A menstruáció elmarasásának első napjától számolva mikor mutathat a teszt pozitívat?
Sziasztok!Nekem mindig halál pontos a ciklusom,de most késik három napja!A tesztem ma reggel negatív lett:-(
Nincs semmi tünetem,se a menzire,se a terhességre!Talán a mellbimbóm egy igen picit érzékeny,meg érzem a méhemet!Néha szurkál!De semmi több!Egy éve próbálkozunk!Nem tudom mit gondoljak!Mikor teszteljek újra???puszi
Szia!Sajat tapasztalat,kimaradt a mensim Dec.3.-an,csinaltam egy tesztet dec.8.-an ami negativ lett.Mondanom sem kell,hogy milyen csalodott voltam,pedig biztos ereztem,hogy babas vagyok.Vartam meg 4 napot amikor meg egy tesztet csinaltam es az mar egyertelmuen POZITIV lett.Csak azert irtam le,ilyen pontosan,hogy ne legy csalodott,ha az elso teszt negativ,attol meg lehetsz babas.En Irorszagban elek es az itteni tesztek kozzul a legjobbat vettem es megse mutatta ki rogton,csak jo egy hettel kesobb.
Sok sikert.Egy 13 hetes kismama!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!