Inszeminációhoz, stimuláción vettem részt. 5 db tüszőm lett! Nem erre számítottam, mennyi sz esély az iker terhességre? Pénteken lesz az inszeminációm
Szia Utolsó
Igen, ezek az érzések ismerősek. De, nekem ma reggel megszűnt minden ilyen érzés. Helyette jött más, feszít a méhem. Éjszaka a legrosszabb mikor aludnál és vagy 5 * fel kell kelni pisilni:) Én, nagyon reménykedem. Hogy 5 tüszőből legalább egy megtermékenyült
Nekem nem feszít a méhem, és nem járok gyakrabban pisilni sem, mint korábban. Majd meglátjuk, mi lesz! Ha addig nem, akkor jövő hét végefelé beszélünk... Addig is bizakodjunk!!!!!
Utolsó
Sziasztok lányok! Kinek mi lett az iszem eredménye? Nagyon érdekel mindannyiotoknál.
Nekem ma volt inszem- 4 tüsző érett.
Várom a válaszaitokat:)
Sziasztok!
"Utolsó" vagyok. A februári inszemünk nem sikerült, márciusban lett volna a 2., de nem csinálták meg. Az inszem napján a műttő előtt közölték, hogy elmarad a párom nagyon rossz sp.képe miatt. Képzelhetitek, mennyire elkeseredtem, szörnyű nap volt. Azóta bekerültünk a lombik programba, jövő hét vége felé lesz a petesejtleszívás, és utána 3-4 nappal a visszaültetés. Már nagyon várom, és remélem most sikerülni fog!!! :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!