Ha ma, vagyis a menzeszem első napjától számitva, a 13. napon megyek dokihoz, akkor ő az UH-ból meg tudja mondani hogy van e peteérésem?
Vagy valami egyéb tippet is tud adni a próbálkozáshoz?
már egy éve babáznánk csak nem jön.... :(
Én is nődokihoz megyek magánrendelésre!
itt irjam majd meg vagy privibe, neked hogy jobb?
Ha akkor van peteérésed, akkor meg tudja mondani.
Sok sikert.
köszike!
remélem tud segiteni...
Sziasztok! voltam tegnap dokinál! Annyit mondtam hogy egy ideje fáj a hasam és hogy nem szedek már egy éve fogamzásgátlót!
Megvizsgált rendesen kézzel majd csinált hasi ultrahangot is! minden rendben van! Kivéve hogy nem biztos hogy van peteérésem...
Kaptam a clostyt, amit a vérzés harmadik napján kell elkezdeni és csak öt szemet szabad bevenni (naponta egyet)
Azt mondta ettől rendben lesz a ciklusom, pontban 28 napra kell megjönnie, és peteérésem is tuti lesz!
ha három hónapon belül nem jön össze a baba akkor küld er vérvételre stb...
Én azt hiszem most egy picit megnyugodtam, és már tudom hogy eddig miért nem sikerült összehozni a baby-t...
Szóval most teljes gözzel előre, és úgy érzem sikerülni fog!
Nem is görcsölök már rajta mind eddig és szedem az elevitet! :)
Bocsy egy kérdésre elfelejtettem válaszolni:
hát úgy tudtam megvárni az egy évet hogy a párom szerette volna a babát én akkor kevésbé,. szerettem volna várni vele még! megkért hogy hagyjam abba a gyógyszert! igy eltelt egy fél év... Második fél évtől meg már én is egyre jobban akartam! elkezdtem tesztet venni ha késett egy napocskát a menzeszem, de mindig negativ lett! utoljra novemberben voltam dokinál menzeszkimaradás és negativ teszt miatt, akkor kiderült cysztám van! nem komoly gyógyszeresen kezelve lett, azóta eltünt... :) (kifakadt)
Én most sem mentem volna dokihoz még, de fálydogált a pocim és néha csak két napig volt meg a menzim és igy egybekötöttem a dolgot azzal hogy szóljak a babatéma miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!