Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napja késik. Csináltam ma...

3 napja késik. Csináltam ma tesztet negatív lett. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
8éve küzdünk egy babuciért!Tavaly májusba spontán terhes lettem de a 7.héten missed ab végeztek,mert elhalt a terhesség!
2008. febr. 3. 20:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Amúgy mindig pontosan jön meg,28 napra!
2008. febr. 3. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom, hogy csinálj meg egy újabb tesztet, de csak ha már kb 10 napja nem jött meg. Drukkolok nektek!
2008. febr. 3. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon drukkolok neketek.
2008. febr. 3. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Mi 24 hónapja próbálkozunk,3 vetéléssel a hátam mögött.Az elmúlt 3 ciklusból 2x tréfált meg a szervezetem,egyszer 3 napot,másszor 5 napot késett,a teszt nega volt,és meg is jött.Én annak tulajdonítottam be,hogy nagyon már-már görcsösen akartam.A Gynevac-ot próbáltátok már?KOntrasztos röntgenen voltatok?Aloe-s termékeket szedtek?Peteérést növelő szert,sperma növelő szert?Inszemináción voltatok?MIt mondtak?Ha van kedved írj privit,mert érdekelne.Ha továbbra is késik,én is 10 napos késésnél javasolnék tesztet megint,ha akkor is nega,sztem menj dokihoz,nehogy ciszta,vagy mióma legyen.Nagyon szorítok!!!Egy öreg róka
2008. febr. 4. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!