Áprilisban megyünk a Kaáli intézetbe. Mire számíthatunk az első konzultáción? Írjátok le légyszíves a tapasztalataitokat.
Én az első alkalommal vittem az összes meglévő eredményemet, abból a doki kiválogatta, hogy mik azok amik még használhatóak és mik azok amiket meg kell ismételni. Elmondta, hogy nagyjából hogyan fog történni a stimuláció, a leszívás és a beültetés. Megírta a beutalókat a szükséges vizsgálatokra, adott receptet és megbeszéltük, hogy mikor kell legközelebb mennem. Nem tartott tovább az egész 20-25 percnél. (nekem egyébként kettőt tettek vissza, sajnos egyik sem maradt meg. Utána fél évre spontán terhes lettem)
Sok sikert!
Én is vittem minden addigi leletemet. A doki átnézte, ami kellett berakta a "kórlapba". Javasolt még egy vizsgálatot. Elmondta a lehetőségeket.
A második alkalommal megírta a recepteket és megbeszéltük mikor kell menni uh-ra.
2 inszem nem sikerült, a 3.-nak az eredményére még várok.
Sziasztok!
Én is Krizsa dr-hoz járok. Június legvégén voltam először. Szeptemberben, novemberben, januárban volt 3 inszemem. Most készülök a lombikra.
Én is Krizsa doktornál voltam. Kb. 30 percig voltunk bent, átnézte az addigi eredményeinket, és felvázolta, hogy mi lesz a lombik menete. Elküldött egy rakás vizsgálatra.
1 hónapja voltunk az első konzultáción és okt-re kaptunk lombik időpontot :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!