Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányadik nap az utolsó,...

Ketteske kérdése:

Hányadik nap az utolsó, amikor még megcsnálják az inszemet?

Figyelt kérdés
A 13. napon még csak 14mm volt a tüszőm, a doki azt mondta, hogy ez nagyon nem jó, de azért menjek vissza a 16. napon egy UH-ra. Closty-t szedtem 1x1-et, meg 2 napig 50 NE puregont. A clostytól mindig kitolódott a menzeszem, nem lehet, hogy most is csak ez van, és majd megérik a tüsző, csak picit később?
2011. márc. 5. 10:44
 1/4 Grófházy ***** válasza:

az inszemet akkor csinálják mikor elérték a tüszők azt a nagyságot,ahol megrepednek,vagy kapsz valszínű tüszőrepesztőt,és onann a 2.napon csinálják.

Legalábbis nekem így volt.nálam a 18.napon lett jó.

Mondjuk nekem a clostyt a 3.naptól kellett szednem 2x1 adagban

2011. márc. 5. 11:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, megnyugtattál. A dokim nyaral és a helyettese azzal riogat, hogy csak 20% esélyem van az inszemre, mert nem elég nagyok a tüszőim. Én ezért azt gondoltam, hogy biztos van egy pont, amin túl már nem csinálják meg. A 18. napra még nekem is beérhetnek. Nem is értem ezt a dokit...
2011. márc. 5. 11:11
 3/4 Grófházy ***** válasza:

szerinetm azt hiszi nem érnek meg a tüszők.

Háááát ennyi clostytól tényleg biztos...

de ha látják,hogy kevés,akkor emelni kéne az adagot.nade nem vok orvos

Nálam is úgy kísérletezte ki a doki,mennyi kell

2011. márc. 5. 11:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Van rendesen peteérésem, ezért kaptam a lehető legkevesebbet. 8 tüszőm lett és azok is ilyen kicsik. Jól keresztülhúztam az orvos számításait. Abban bízom, hogy még nőhetnek. Még van pár napom...
2011. márc. 5. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!