Érezni, amikor megfogan a kicsi?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy elvileg nem lehet, de valammi belső sugallat nem "árulkodott"? és ha éreztetek valamit, akkor mit?2008. febr. 3. 20:04
1/5 anonim válasza:
Sajnos En semmit,viszont egy baratnom arra panaszkodott mikor meg nem tudta,h babaja lesz,h olyan tunetei vannak mint amikor felfazott anno.
El is ment urologushoz,gyogyszert is kapott,aztan kiderult,h babas volt.
De meg regen hallottam vkitol,h O mar az elso pillanattol erezte,h megfogant a baba,de En sajnos nem ereztem semmit akkor,csak kesobb /mellfajas,gyomoreges stb./.
Miert Te erzel /ereztel/ vmit?
10 hetes kismama
2/5 A kérdező kommentje:
Próbálkozunk a párommal egy ideje de semmi. Most meg mintha valami más lenne a testemmel. lehet, hogy csak már bebeszélem magamnak, de remélem sikerül ezúttal:D
2008. febr. 3. 20:25
3/5 anonim válasza:
Kivanom,h ugy legyen!!!
DRUKKOLOK NEKTEK!
4/5 anonim válasza:
Azt,hogy megfogant,azt nem,mert szerencsére sokat vagyunk együtt a párommal!:)
Viszont azt,hogy babát várok,súgta egy hang belülről.
Én sem hittem benne,de úgy lett!:)
19 hetes kismami
5/5 anonim válasza:
Szia!Érezni nem lehet,de van akinek van egy belső sugallata.De sajna bebeszélni is könnyen be lehet.MI 24 hónapja próbálkozunk,én már nem álmodozok.:(Sok sikert!Egy öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!