Terhes vagyok?! El se hiszem hogy elsőre sikerült!
Figyelt kérdés
Fájdogált a derekam napokon át, fennt volt a hőm stb... ma teszteltem pozit! annyira örülünk, egyáltalán nem gondoltam hogy ilyen hamar összejön:)
drukkolok nektek is!
2011. márc. 4. 19:06
11/15 anonim válasza:
Már válaszoltam erre a kérdésre, csak szeretnék egyet offolni: Akinek nem jön a baba: Hajrá! Sok-sok-sok-sok sikert kívánok!!!!
12/15 anonim válasza:
Gratulálok!
Én is így jártam, úgy ledöbbentem a pozi tesztnél, hogy nem tudtam mit cisnálni:D első hónapos próbálkozás volt:D
most 24 hetes pocaklakó:)
13/15 anonim válasza:
Én is gratulálok,mi is szerencsések vagyunk 3. gyógyszermentes hónapban költözött be Manócske:)5+2 km:)
14/15 anonim válasza:
Nekem is pozi lett, első próbálkozós hónap :D
Örüljünk együtt!!!
15/15 anonim válasza:
Gratulálok! nekem 4x sikerült már elsőre... nagyon szerencsésnek tartom magunkat :) Most tervezzük az 5.-et, de az nagyon nem akar összejönni :/ amit ezek után furcsálok. Na de gratulálok nektek! ;) Majd írd meg anemét, és hogy hogy fogják hívni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!