Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 nappal hamarabb jött meg,...

2 nappal hamarabb jött meg, pedig mindig pontos volt! Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnénk már babát!

Az étvágyam is nagyobb lett és rózsaszínűs volt a folyásom is és a hasam is görcsölt!De akkor a menstruáció miatt!Csináljak tesztet?Vagy csak beleéltem magam túlságosan...

2008. febr. 3. 18:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Hello!Én is igy jártam a mult hónapba négy hónapja próbálkozunk és minden mensinél a padlóra kerülök.Azt mondja mindenki hogy ne görcsöljek ,de nem megy.Fel a fejjel majd csak nekünk is össze jön , hát ha nem most akkor legközelebb.üdv.
2008. febr. 3. 18:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Sziasztok!LÁnyok,lányok!!!!4 hónap próba????Lehet hogy kemény leszek,de azt kell mondjam,hogy az irtó kevés.Nem mindenki születik,"ha ránéznek is terhes marad" fajtának.Mi 24 hónapja próbálkozunk,de írt ide olyan csajszi is,akik már 8!!!!!éve.A válaszolónak türelmet javaslok,és tényleg úgy érzem a szavaidból,hogy túlgörcsölöd az egészet(bocsi,de ez az igazság),a kérdezőnek csak annyit,ha megjött,akkor valszín nem vagy az.Én mensiztem,mikor babát vártam,de a mensim egészen más volt,mint előtte.Sztem várj a teszttel,figyeld a mensidet,ha minden a megszokott,akkor ne csinálj,csak a pénzed költöd.Ha feszül a melled a mensi utáni napokban is folyamatosan legalább egy hétig,kevesebb volt a mensid,akkor tesztelj,de várj egy hetet!Sok sikert.Egy öreg róka
2008. febr. 4. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!