Kinek hanyadik dpo-n mutatott pozitívat a terhességi tesz?
Figyelt kérdés
nagyon jó lenne ha minél többen írnátok, és akkor másnak is tudnánk vele segíteni
köszönöm mindenkinek
2011. márc. 3. 17:35
11/16 ketteske válasza:
11. napon tesz-veszen vásárolttal.
12/16 anonim válasza:
Kérlek, ne nézzetek hülyének, de teljesen tájékozatlan vagyok ebben! Mi az a dpo? Köszönöm a válaszaitokat!
13/16 anonim válasza:
dpo=day past ovulation, azaz ovuláció (tüszőrepedés) után eltelt napok száma.
Én voltam, aki kérte, hogy írjatok márkát is. Ma reggel teszteltem, 12. v. 13. dpo-n (nem tudom biztosan), 25-ös érzékenységű Medi-Lab lett a legerősebben, legegyértelműbben pozitív. Pregimax halványan, de látszik, Gabrielen szinte semmi, csak épphogy egy színes árnyék.
14/16 anonim válasza:
12. dpo délután medi-lab halvány pozi, 13. dpo clearblue negatív, medi-lab pozitív, nemvárt napján xepil, és corax pozitív, mindegyik 25-ös:)
24 hetes kismama:)
15/16 A kérdező kommentje:
kedves utolsó gratulálok, én is ma teszteltem a 13. dpon gravi hcg-vel meg lilyvel és pozitív még nem nagyon tudom elhinni hisz nagyon régóta erre vártam, a doki szavában fogok bízni
2011. márc. 5. 15:49
16/16 anonim válasza:
Én is gratulálok neked!!!!! Még mi sem nagyon tudjuk elhinni....szerintem majd a dokinál tudatosul, ha látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!