Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs peteérésem a dokim...

Nincs peteérésem a dokim mindig csak clostival kezel! Menjek másik dokihoz?

Figyelt kérdés

vékony a méhnyálkahártya is!!!

nem inkább utánna kellene járnia az okának hogymitöl lehet?mert biztso valami oka csak van hogy vékony!nem???hormonvizsgálaton kivül mást nem csinált

2009. febr. 17. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Menjél máshoz,másféle módszerek is léteznek!Kombinálhatják a Closty más gyógyszerekkel is,pl. Prednisolon,nálam ez hatott.Ugyanez nekem is a bajom h vékony a méhnykh. is,ezért most Puregon injekciót kaptam,amitől könnyebben lesz peteérésed,és megvastagítja a nykh.-t is.Igaz,25 ezer ft,de ha nincs más mód..

Sok sikert és kitartást!

2009. febr. 17. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is keress másik orvost. Ha a Closti hónapok alatt nem hozott eredményt, akkor változtatni kéne valamit. Lehet, hogy már a sok gyogyó vékonyította el a nyálkahártyádat. A hormonjaiddal mi van?
2009. febr. 17. 18:06
 3/6 A kérdező kommentje:
először magas volt a hormonom ami már helyreállt gyogyszerrel,de nemváltozott a peteérés dolog
2009. febr. 17. 21:43
 4/6 A kérdező kommentje:

1 válaszolo!!!

neked ez az injekcio tényleg használt?menyxivolt előtte a méhnyálkahártya is mennyi lett?

2009. febr. 17. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Pontosan nem tudom h mennyit vastagodott,lényeg h előtte a 15-16. napon volt 5 -6 mm,most pedig már a 10. en volt 6.Peteérésig még vastagodhatott egy pár mm -t,ami megfelelő lehet a beágyazódáshoz.A Puregon mindenkinél hat akivel eddig beszéltem,s ez (is) volt a gondja.
2009. febr. 18. 17:33
 6/6 A kérdező kommentje:
értem!köszi
2009. febr. 18. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!