Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan tudni, hogy pms-ed...

Honnan tudni, hogy pms-ed van-e éppen, vagy teherbe estél, ha a pms tünetek közé sorolhatjuk a mellfeszülést, alhasi fájdalom, fejfájás, stb.?

Figyelt kérdés
2008. febr. 3. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Na erre én is kiváncsi lennék...elore is koszi a válaszokat..
2008. febr. 3. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha kimarad a verzes akkor megtudod. Nekem feszultek a melleim es megvoltak a szokasos alhasi fajdalmak es vartam hogy megjojjon a menstruaciom, mivel pont ugy fajt mint altalaban.Meg csak nem is sejtettem hogy babas lehetek. Ez igy ment 1 hetig,majd csinaltam 1 tesztet,es pozitiv lett.
2008. febr. 3. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát akkor én is reménykedem, hogy még lehetek terhes, bár nekem most éppen nem úgy fáj, mint szokott, és a mellem sem feszül még. Mióta próbálkozunk, jobban figyelem magam,,, Azt javaslom, hogy amíg nem jön meg, ne tesztelj, mert felesleges pénzkidobás egyrészt, másrészt felesleges stressz...
2008. febr. 3. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!