Hogy tud elszakadni a gumi?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok, nem kötözködésből írom, de nem tudom elképzelni, hogy hogyan szakad el a gumi. Selejtes? Vagy miért? 32 éves vagyok, de még egy gumi sem szakadt el eddig. Pedig aktív szexuális életet élek. :)2011. márc. 2. 21:13
1/8 anonim válasza:
Ha hosszú a szerszám de kicsi a gumi...
2/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs de nekünk elszakadt egyszer és csak 17 voltam, szóval nem voltunk nagy lepedőakrobaták, biztos bénáztunk, vagy száraz voltam, vagy feszült nem tudom, de kiszakadt, szerencsére nem lett baj...23L
3/8 anonim válasza:
Kétféle lehetőség van a kiszakadásra.
Ha túl száraz a hüvely, vagy olyan nagy lendülettel folyik a dolog, hogy nem bírja. Egyébként olyanról is hallottam (nem is egyszer) hogy egyszerűen "bentmaradt" a gumi, mert lecsúszott, talán ugyanezen okok miatt. Azzal kevésbé mernek "dicsekedni", csak így barátnők egymás közt dumálnak róla.
4/8 A kérdező kommentje:
Ha a szerszám méretétől függ, akkor mekkora az a nagy, hogy kicsi rá az átlagos gumi? :) Mert a páromnak sem kicsi, és mégsem volt még ilyen gond. Sőt, az előző kapcsolataimban sem.
2011. márc. 2. 21:24
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ezek a válaszok már hihetőbbnek tűnnek :)
2011. márc. 2. 21:25
6/8 anonim válasza:
Nem tudom hogy, de már nekünk is elszakadt 2-3 alkalommal.... Mindig sürgősségi tabit vettem be. Meguntam és elkezdtem fogigátlót szedni. Pedig nem akartam hormont...De akkor már inkább a napi kis dózis, mint a lórúgás...
Amúgy nem gagyik voltak, Durex és Lifestyle... Lehet mi voltunk bénák.
7/8 anonim válasza:
Igen, a mérete, azaz a hossza. Ha nem ér le a gumi a tövéig, akkor feszülni fog, és a vékonyabb fajták azt nem bírják. Ultra thin típusokkal jártunk így gyakran.
8/8 anonim válasza:
ha túl régi
ha napfénynek volt kitéve hoszabb időn keresztül
ha esetleg vmi enyhén felsérti (pl: köröm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!