6 napja késik,2 nap után negatív lett a teszt. Azóta csak barnázgattam. Ha csinálok délután tesztet, már kimutatja? One Step jó erre?
Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 14:27
1/5 anonim válasza:
hát valamit mutatni fog az biztos. de ebben a negativ is benne van.
2/5 anonim válasza:
Szerintem reggel csinálj tesztet! A reggeli pisiben több a HCG, talán pontosabb eredményt kapsz, mint ha d.u csinálnád! És 7 nap késés után, azért már illik a tesztnek egyértelműnek lennie! sok szerencsét!
3/5 anonim válasza:
Az One Step nekem már a nem várt előtti nap kimutatta. Szerintem ha azzal tesztelsz és ha van baba akkor ki fogja mutatni. Ez 20-as érzékenységű!
Drukkolok!
4/5 Adri baba válasza:
Hát szerintem minden teszt kimutatja ha terhes vagy!
Én nekem 10én kellett volna megjönnie reggel,de napokkal előtte csak görcsöket éreztem,még 10én csináltam egy tesztet!!!Tudtam hogy terhes vagyok,és láss csodát 24hetem taposom!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Holnap reggel tesztelek.
2009. febr. 17. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!