Cickafarkról annyi a pro és kontra merjem inni?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el inni a cickafarkfüvet peteérésig. A palástfüvet már 2 hónapja iszom. De annyi rossz tapasztalatot olvastam már itt a cickafarkról. Nekem 26 napos a ciklusom és van peteérésem, ha iszom nem fogja kitolni a peteérést? Vagy összekutyulni nekem? Inkább hagyjam és igyam csak a palástfüvet? Már egy éve várjuk a babát és nem szeretném legalább a ciklusomat elrontani.2009. febr. 17. 13:30
1/1 anonim válasza:
Szia!
Én nyugodt szívvel ajánlom. Nekem az első gyerkőc a cickafarknak köszönhető. Rendbe tette a ciklusaimat, és egyébként is nagyon jó mindenféle nőgyógyászati problémára. Én is ittam a palástfűvel együtt, csak aztán elfogyott a palástfű. Most a kistestvért tervezzük, és rendszeresen iszom a cickafarkot, napi egy csészével. De lehet többel is. Szóval nyugodtan ihatod, akár más teával is együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!