Utalhat e terhességre: este lefekvés után (hanyatt) olyan érzésem van mintha valami könnyű kispárna vagy valami más lenne az hasamon? A méhem körül. A cicifájásra nem adok mert az a múlt hónapban is fájt, de megjött.
nem, nekem a doki mutatta meg, hogy hol van a méhem az első terhesgondozáson, akkor olyan volt tapintásra, mint egy teniszlabda, és olyan ruganyosan kemény- nem tudom érted-e amit mondok, de állítólag koraterhességben éppen puhának kell lenni a méhnek. szerintem ha érzed, hogy valami mozgás va az lehet a babóca ágyazódásának jele, nekem sajna mensi előtt is van, hogy olyan mocorgós érzés, szóval nálam ez nem lenne tünet, de ha Te ilyet nem éreztél, akkor lehet, hogy nálad az.
mikorra nem várod?
Szia! Én is 24-ére nem várom, nekem folyamatos bizsergés van lent, meg állandó pisilhetnékem van és nekem is fent van a hőm 37-37,2 körül. Meg néha van egy-két szurkálásom a petefészkeimnél.
Érdekes dolog ez, mert mikor az első babámmal voltam terhes, ezek fel sem tűntek, most meg, hogy várom, minden kicsi jelnek hatalmas jelentősége van ;)
Drukkolok magunknak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!