Nőgyógyászati Szakrendelésre megyek, mit fognak vizsgálni? Több mint fél éve probálkozunk.
Figyelt kérdés
Azt mondom majd hogy már egy éve probálkozunk.Ultrahangot csinál majd?Vagy vérvételre elküld?Holnap megyek és pénteken leszek a 14-edik napomon,vagyis kb akkor lesz pé-m.Az baj ha nem Magánrendelésre megyek?Köszi.2009. febr. 17. 08:32
1/10 anonim válasza:
Szia!Én nem voltam emiatt, de mivel még senki nem írt én leírom amit nálunk szoktak.
Megvizsgál, kenetet vesz, ha nincs 1éven belül akkor rákszűrést. nálunk csinál uh-ot vérképet is.
Ha magándokihoz mész az is jó persze. Sok sikert
2/10 anonim válasza:
Ha nem magánrendelésre mész, figyelj hogy rendesen foglalkozzanak veled, előző voltam.
3/10 anonim válasza:
szia én pont tegnap voltam a dokinál meg mondtam neki fél éve nem jön össze a baba el küldött engem a menszeszem 21. napján vérvételre meg a menszesz 3.-5 nap kell mennem vérvételre szintén a hormonkat nézi meg.Meg beszéltem vele küldje el a páromat is spermavizsgálatra t3egnap voltam a tégelyért is házaséletett 4 napig nem szabad élni 5.nap kell be vinni az anyagot.én mivel reggel fogom be vinni 7-30 ra igy a 7 körül kell a páromnak akciozni a dobozban.ezek az elsö dolgok amit csinálnak.
4/10 anonim válasza:
elözö válaszolo vagyok ha minden rendben lesz nálunk akkor ir fel nekem gyogyszert ami segiti a beágyzodást és ha 3 honapig azzal sem jön össze akkor lesz egy mütét amit altatással végeznek petevezeték átjárhatosságot csinálja meg.Én maszek alapon voltam 3 éve ehez a dokihoz járok.meg csinálta tegnap a rákszürést mert nekem itt volt az ideje meg csinált méhultrahangot is ott nincs semmi bajom szerencsére.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.A második válaszolotol kérdezem hogy te szakrendelésen voltál?Már fél év után iscsinálnak ilyen vizsgálatokat?Mi is fél éve probálkozunk de én azt mondom majd hogy lassan 1 éve.Vagy ne hazudjak?De akkor meg lehet hogy nem foglalkoznak velem.És ultrahangot lehet kérnem?Főleg hogy kb pénteken lesz pé-m.Először magamat szeretném kivizsgáltatni,nem akarom hogy már adjon spermát a párom hiszen még csak fél éve probálkozunk és nem akarom ezzel "megijeszteni",mert ő nem tudja hogy én már izgulok emiatt.
2009. febr. 17. 09:29
6/10 A kérdező kommentje:
Most látom hogy irtál...késön küldtem el.Szerinted akkor sok már az a fél év?Görcsöltök ti ezen?A ciklusod rendes?Nekem 28-32naposak.
2009. febr. 17. 09:32
7/10 A kérdező kommentje:
Létszi ird meg,jo lenne valakivel ezt "megbeszélni" főleg hogy ti is már fél éve probálkoztok.Köszi
2009. febr. 17. 09:41
8/10 anonim válasza:
2. válaszolo vagyok ne hazudj a dokinak én magánutopn voltam mert van 3 éve nödokim akihez minden évben járok rákszürésre. el mondtam neki 6 honapja probálkozunk a párodnak is jo lenne a spermavizsgálat mert lehet nála van a bibi és akkor tudják kezelni. ezzel kezdi a doki amugy is vérvétel neked meg nézi a hormonjaidat közben sperma vizsgálat. kérd nyugodtan a hüvelyultrahangot én is kértem nincs e cisztám vagy valamim.meg egy a lényeg és ezt a dokim mondta tegnap ne görcsöljetek a dolgon mert az is nagyon bew folyásolhatja hogy nem jön össze a baba. szedd az elevit kapszulát én is szedem már fél éve és a doki is ajánlotta.
9/10 anonim válasza:
utolso válaszolo vagyok pontos a ciklusom igen 26 naposak a dokival öszinte legyél mert az fontos.nekem szerencsére nagyon jo nödokim van mindent meg lehet vele beszélni.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.És a hüvelyultrahang az fájdalmas?Kb 2 hónapja voltam Nődokinál,csak "belémnyúlt" és azt mondta hogy minden rendben.Tapintással is érzett mindent hogy nincs e bajom?
2009. febr. 17. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!