Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap kellett volna megjönnie...

Tegnap kellett volna megjönnie, nem jött meg, nincs mindjárt megjön érzés. Reménykedhetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap kellett volna megjönnie(mindig rendszeres)nem jött meg:-)szedem a clostyt teázom.(Azt mondják a closty nem befolyásolja a mensit).Mindig ha megjön akkor első naptól görcsölök,most kb 5 napja érzem ezt az érzést mintha megakarna jönnimellfeszülésem is 8-9napja van.19.-én volt pé.-m.baba????sikerült?29.én a teszt még nem mutatta ki.szorítsatok!!!
2008. febr. 3. 06:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem 29.-én a teszt még korai volt.Ha nem jön meg csinálj másik tesztet.Megvan rá az esélyed hogy terhes vagy.De nyugi, ha ideges vagy az nem tesz jót senkinek.Én szorítok.Sok sikert.
2008. febr. 3. 07:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia

En nagyon szoritok,es szerintem remenykedhetsz.

Nekem is ugyan igy volt,h ereztem azt a mindjart megjon erzest,de En tesztet csak a kimaradt mensi utan/nekem sajnos mostanaban nem volt rendszeres/ kb.1 hettel csinaltam.Viszont a mellem nagyon fajt,ugy ahogy elotte soha menzesz alatt.

Par nap mulva szeritnem nyugodttan tesztel reggeli vizeletbol,szeritnem babas vagy.

Szoritok neked

10 hetes kismama

2008. febr. 3. 13:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Reménykedhetsz,de azért még ne bízd el magad!:)Vegyél egy tesztet akár holnap,nekem elötte 2 nappal kimutatta.Az elsőt délután csináltam,mert nem bírtam várni a reggeli vizeletre,az is 2 csíkos volt már,majd én reggel megismételtem,hogy tuti legyen!Ugyan nagyon halvány volt a második csík,de ott volt és az a lényeg!Szorítunk!:)

18 hetes kismama (Úristen még csak most tudtam meg és már itt tartok!:) )

2008. febr. 4. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!