Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még remény, hogy terhes...

Van még remény, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

4-ik napja nem jött meg és ma vettem egy terhességi tesztet. Negatív lett, de akkor nem értem, hogy miért késik! A mellem feszül és folyton pisilnem kell. Nem tudom, hogy a folytonos vizelési inger hogyan jön ide, de azért gondoltam leírom! Hol görcsölök hol nem és ez már idegesítő!

Mit gondoltok lehet még esély arra, hogy babánk lesz?

2011. febr. 28. 20:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
4 nap nem olyan komoly, nem szabad igy görcsölni.
2011. febr. 28. 20:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Reggeli első pisiből teszteltél?
2011. febr. 28. 20:45
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem az elsőből! Ma délután teszteltem!

Első! Hogy érted, hogy ne görcsöljek a 4 napon? Épp az, hogy szeretném a babát, nem az, hogy félek, hogy terhes vagyok!

2011. febr. 28. 20:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát akkor lehet ez a baj....Reggeli, első pisi a tuti, mert akkor a legmagasabb a hcg szint, ha terhes vagy! (2. vagyok)
2011. febr. 28. 20:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor még lehet esélyem? Nagyon egyértelmű volt a C csík! Megéri a holnapi nőgyógyász?
2011. febr. 28. 20:51
 6/12 anonim ***** válasza:
A "c" csík csak azt jelzi, hogy jó-e a teszt. A "t" a nyerő. Ha koraterhes vagy nem muszáj rögtön nődokihoz menni.Ez csak jótanács.
2011. febr. 28. 20:57
 7/12 A kérdező kommentje:
Mit jelent az, hogy koraterhes? Bocs hogy ilyeneket kérdezek, de nagyon idegesít a dolog!
2011. febr. 28. 21:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia,

nekem sem mutatta ki az első teszt a terhességet. Egy hét múlva újra teszteltem, és pozitív lett. Szerintem hamar teszteltél. Drukkolok! :)

Mimi 27 L

2011. febr. 28. 21:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Koraterhesnek nevezik az 1-2 hónapos kismamát. És ne aggódj, valószínűleg tényleg korán teszteltél!
2011. febr. 28. 21:35
 10/12 anonim ***** válasza:
és reggeli első pisi a legbiztosabb:)
2011. febr. 28. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!