Hihetünk az itt adott válaszoknak?
Nos, sokan írták, hogy előnedvtől és fogamzásgátló abbahagyása után szinte lehetetlen a terhesség!!!!
1 hónapja hagytam abba, 1 és fél hete menstruációs görcseim voltak!!
Tehát biztosítom, hogy előnedvtől igen is TEHERBE eshetsz!!!!
A TESZT POZI LETT!!!
Én még ugyan nem olvastam ilyet, hogy nem, de szerintem ezt már tinikorban megtanítják ( v. csak meg kellene??), hogy igenis a előnedvtől is teherbe lehet esni.
azt gondoltam, ez evidens mindenki számára, hisz annak is van spermiumtartalma.
De azért terveztétek a babát? Örültök neki legalább?
Meddig szedted előtte?
Mikor hagytad abba?
Előváladék vagy megszakításos módszer?
A megszakításos módszerről annyit,hogy ki az a hülye,aki pont a jó előtt hagyja abba.Tapasztalat,hogy az eleje bizony bőven bejut.
1 hónap alatt simán kiürül,sőt,bele van írja,hogy már 1 szem kihagyásánál is kellene mással védekezni.
Szerintem te akartad ezt a babát.
Mert tudod,egy nő,2 dologért mindenre képes...hogy legyen,és hogy ne.
Sokan épp a fogigátló abbahagyása után esnek gyorsan teherbe, mert nagy az esély rá, hogy ilyenkor hirtelen több petesejt is kisabadul. Legalábbis dokik javasolják ezt a módszert, ha huzamosabb ideig nem jön a baba. Kicsit elavult módszer, de vaélami lehet benne. Nekem fogigátló abbahagyása után hónapokig nem volt peteérésem, mensim. Tehát ez egyénenként változó. Azt pedig már rég tudjuk, hogy a megszakítás nem 100%os
Amúgy gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!