11. dpon tesztelnétek? Részletek lent.! Jaa és jósteszt?
Figyelt kérdés
Semmi tünet,de clostis hónap és tuti pozitív ovu teszt a ciklus 15. napján!(a ciklusaim nem egyformák,32-33-40)
One step 10-es érzékenységű...
És mi a véleményetek a jóstesztelésről?
2011. febr. 28. 09:20
11/24 anonim válasza:
Nekem már a 9. dpo-n pozi volt egy 10-es erősségű teszttel. Hajrá.
12/24 A kérdező kommentje:
Annyira aranyosak vagytok,hogy szurkoltok..!Már nagyon várjuk a csodát!Első baba lenne..!!
2011. márc. 3. 09:50
13/24 anonim válasza:
Majd írd meg ,a teszt eredményét!
14/24 A kérdező kommentje:
Csináltam:Negatív :-( ,de addig reménykedem még nem jön meg..!
2011. márc. 6. 11:32
15/24 anonim válasza:
Mi újság? Megjött? Remélem, nem. :) Szerintem holnap tesztelj megint, ha nem jött meg.
16/24 A kérdező kommentje:
Nem jött még meg,de lehet meg fog(úgy érzem)!Nem teszteltem majd holnap reggel!Olyan jó lenne,ha összejönne...!
2011. márc. 9. 17:37
17/24 anonim válasza:
Mi lett a mai teszt eredménye?
18/24 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg és a tesztem,amit ma csináltam hibás volt!Hiányzott a rendes csíkból egy darab és ahogy mártottam hosszában is kijött egy csík!Nem csináltam másikat,mert kiöntöttem a pisit!
De szerintem meg fog jönni,fáj a hasam és a cicim...!!!
2011. márc. 10. 18:33
19/24 A kérdező kommentje:
Nem jött még mindig meg..!DE annyira fáj a hasam olyan mindjárt megjön érzéssel,hogy majdnemhogy fájdalomcsillapítót kellene bevennem..!:-(
2011. márc. 13. 07:29
20/24 anonim válasza:
Már mennyi ideje késik? Már vagy 2 hete nem? Ha nem jön meg, akkor hívd fel az ünnep után az orvost szerintem. Remélem nem lesz semmi gond. Bár nekem a múlthónapban a 46. napon jött meg. Tehát 16 nap késés után. Rengeteg pénzt elköltöttem tesztekre. Pedig valószínű, hogy csak a szoptatás abbahagyása után még nem állt be rendesen a ciklusom. 3 hónapja hagytam abba. Remélem mostmár nem kell nekem is heteket izgulni. 15.-én kellene megjönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!