Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus.hu szerint 30-án...

A ciklus.hu szerint 30-án volt ovulációm. Ha akkor is együtt voltunk, meg utána is, akkor sikerülhetett? Mennyire biztos a ciklus.hu előrejelzése?

Figyelt kérdés
(nem reménykedem csak megkérdeztem).
2008. febr. 2. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem éppen jan.30án volt az ovulációm a ciklus-hu szerint. Más netes oldalon is megnéztem ott is jan30, 31, és febr1 volt írva! 3 nap együtt voltam a párommal! Nagyon szeretnék már babát. Nekem kb febr.13.0 körül NEM kéne majd megjönnie. Remélem, hogy összejön majd, és neked is! sok sikert, szorítok, hogy végre baba legyen mind a kettőnknek!

:))))))))))))))

2008. febr. 2. 18:48
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendszeres a mensid akkor biztos jól számolja ki.Ne görcsölj rajta, mert akkor tuti nem jön össze.Sok sikert.
2008. febr. 2. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!