Gyogyszer után miért nem jön meg ilyen sokáig?
Figyelt kérdés
Decemberben abba hagytam a tri-regolt utána megjött 28 napra és azóta semmi már a második nem jött meg. Meddig kell várni hogy normális legyen a menzim?? Mert így peteérésem sincs.Voltam dokinál is aki azt mondta várjunk még majd meg jön. Mit csinálljak?
Hogy tudnám meghozatni?
Segítsetek légyszi
2009. febr. 16. 14:53
1/3 anonim válasza:
Szia!
Igyál cickafarkteát, elvileg rendbe teszi a mensit, és én elmennék másik dokihoz is. Remélem ezt más válaszadók is megerősítik.
2/3 anonim válasza:
én 4 hónapja hagytam abba gyógyszer azóta 2x megjött de nem olyan rendszeresen mint előtte( nem 28napra) most nem jött meg másfél hónapig elmentem dokihoz és felírt egy gyógyszert ami elvileg megindítja majd a vérzést! sztem is menj másik orvoshoz...
3/3 anonim válasza:
Nekem 10 ev bogyo utan 6 honapig nem jott meg, aztan szepen rendezodott magatol. turelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!