A legkorábbi terhességi tünetek mikor jelentkezhetnek?
Figyelt kérdés
Az ovulációs kalkulátor szerint febr.7-12 ig voltam termékeny.Ez idő alatt 2-szer tudtunk ...A nem várt mensinek febr.25.nem kellene megjönnie.Addig kb.2 hét van.Ilyenkor azért lehetnek tünetei a megtermékenyülésnek?Csak azért mert bő folyásom van,ami nem szokott lenni,és nagyobbak a melleim.A reggeli hőm 36 volt és általában 35,5-35,8 között mozog.Köszönöm a válaszotokat előre is!2009. febr. 16. 12:40
1/3 anonim válasza:
Az első 2 hét általában rejtett, nagyon ritkán veszi észre vki a beágyazódást, amit jelezhet hasszurka vagy pár csepp beágyazódásos vérzés, de nagyon ritka.
Főleg a menszi elmaradása az első jel, a hányinger általában az 5. héten jelentkezik.
Először meg kell történnie a beágyazódásnak, mert utána kezdődnek el termelődni olyan hormonok, amik jelezhetik a szervezetednek, hogy baba van odabenn. ;)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!A hasszurka megvolt,és talán egy ici-pici barna pötty,de nem biztos,lehet hogy csak a sűrű folyás foltja volt,nem tudom,viszont a folyásom minimálisra csökkent.Na mindegy,azért reménykedem,mint minden hónapban...:)
2009. febr. 16. 12:58
3/3 anonim válasza:
szerintem gyanús...pláne a mell növekedése, azt nem tudod beképzelni. Nálam amúgy amikor kimértem az LH-val az ovulációt, és csináltuk már másnap hánytam, pedig nem is hittem, hogy terhes lettem. Le is tettem róla, mondván, hogy betegen nem lehetek babás, képzeld mennyire meglepődtem, hogy késett (igaz akkor negatív volt a teszt) és később, amikor pozitívat teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!