Január 1. óta nem szedem a fogamzásgátlót, január
6-án megjött. Mejdnem mindennap együtt voltunk a
férjemmel, nagyon szeretnénk egy kis babát. Lehetek
terhes vagy még van hatása a gyógyszernek?
Figyelt kérdés
2008. febr. 2. 12:55
1/8 anonim válasza:
A fogamzásgátló elég sokáig nem tisztul kia szervezeből.Nem hiába mondják z orvosok hogy 3 hónapot várn kell és addig máshgy védekezni,sztem a türelmetlenséget válltsa fel egy kis felelősség.Legalább addig a 3 hónapig védekezzetek.A másik meg a hormonháztartás..az sem egy elhanyagolható téma.Lehet hogy még a peteérésnek is be kell állni.Még most a gyógyszer hatására jött meg a mensid sztem.Most inkább azzal töltsd az időd hogy figyeld meg a tested.Sok sikert.És ne akard görcsösen...
2008. febr. 2. 13:45
2/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a mai modern gyógyszerek abbahagyása után már a köv hónaptól lehet terhes az ember lánya. Sok sikert és kitartást!
2008. febr. 2. 13:46
3/8 anonim válasza:
Az,h mennyi ido a kiurulese a szervezetbol nem tudom.
De amikor en anno abbahagytam a diane35 tabit,aminek csak egy mellekhatasa a fogamzasgatlas,szoval en rogton teherbe estem,mar kov.honapban meg sem jott.
Nekem is azt mondtak akkor,h ezeknek nem kell tobb honapot varni mig kiurul,mert annyira keves a hormon benne.
Azert beszelj az orvosoddal,h O mit javasol neked O tudja milyen gyogyszert szedtel ,meddig stb.
2008. febr. 2. 13:58
4/8 anonim válasza:
Van olyan nődoki,aki azt mondja,várni kell 3 hónapig,de van olyan is,aki azt mondja,érdemes rögtön próbálkozni és az egyik nemzetközileg elismert nőgyógyász könyvében is azt olvastam,érdemes rögtön megpróbálni,mert ilyenkor még nagyobb is lehet a teherbeesés valószínűsége.Drukkolok!
2008. febr. 2. 14:07
5/8 anonim válasza:
Szerintem már lehet próbálkozni, viszont ne lepődj meg, ha mégse történik meg a peteérés. Ez egyénenként változó. Én aug. végén hagytam abba a Diane 35-öt, és talán mostanra állt helyre a ciklusom. Ez is azért, mert peteérést serkentő tablettákat szedtem, ugyanis az első két hónapban abszolút nem menstruáltam, be kellett indítani.
Szerintem a fogamzásgátlók abbahagyása után nem azon van a hangsúly, hogy kiürült-e, hanem azon, hogy helyreállt-e a ciklus....
2008. febr. 2. 15:52
6/8 anonim válasza:
Nem tudom milyen gyszert szedtél, de a mai fog. gátlóknál nem lesz semmi baja a babának.Én két hét után teherbe estem.Sok sikert!
2008. febr. 2. 15:57
7/8 anonim válasza:
Ha abbahagytad a tabit, akkor már nem vagy védett, tehát rögtön teherbe lehet esni! Az pedig csak tévhit, hogy várni kell, hogy kiürüljön a szervezetből!
Sok sikert!
2008. febr. 3. 07:37
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Különösen örülök azoknak a válaszadóknak akik diane35-öt szedtek mert én is azt szedtem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!