Fáj a mellem és a derekam, ma reggel halványpiros pecsétszerű váladékot találtam. Lehet hogy babát várok?
Figyelt kérdés
Jan. 10-én volt az utolsó mensim első napja. Mivel babát szeretnénk,a férjemmel tettünk is ennek érdekében. Ma még csak a 24. nap van,de már a 20. nap óta fáj a mellem és a derekam.Általában 28-30 napos a ciklusom,csak két-három nappal mensi előútt szoktak jelentkezni hasonló tünetek. Ma reggel pedig halványpiros pecsétszerű váladékot találtam,eddig ilyen sose fordult elő.Ez lehet a beágyazódás miatt? Előre is köszönöm a válaszokat!2008. febr. 2. 09:31
1/1 anonim válasza:
Szia.Hasonló cipőben járok mint csk nekem 5.-én volt a mensim első napja.(ciklusom28-30 naposak).én olyan 8napja érzem a mellfeszülést,"a mindjárt megjön érzést".Máskor mindig mensi első napjától görcsöltem csak.29.-én csináltam tesztet negatív lett,azt mondták ne aggódjak mindenki szerint korán csináltam.2 napont mi ias dolgoztunk a babyn mellette az orvosom felirta a clostybegyt tablettát és teáztam.Én reménykedek!!!Pecsételésem nincs de nem mindenkinél van.sok sikert szerintem a múgy sikerült nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!