Ki ismer olyan párokat, ahol a nő átverte a párját és teherbe ejtette magát?
Pl. azt mondta, hogy szed tablettát, de nem volt igaz vagy valami hasonló.
Mit szólt a férfi hozzá?
Írjátok le, hogy hogy volt.
Én ismerek. 17 éves volt a csaj, meg akarta fogni a pasit. Sikerült is neki, volt szép lagzi, meg minden... aztán ahogy megszületett a gyerek, leadta a fiatal nagyinak, és mentek bulizni az éjszakába minden hétvégén.
A másik, ott a fiú volt a gyerekpárti. Rá akarta szedni a csajt, hogy legyen baba, de a lány nem akart. Erre a fiú kilyukasztotta a gumit(csak azzal védekeztek), és rögtön összejött nekik. Azóta már iskolás, anyja szeme fénye, igaz, haragudott is a fiúra, de aztán megbékült a helyzettel.
Amúgy én nem tartom szép dolognak, én megvártam, míg a párom is bezsongott :)
Nekem a kolléganőm csapta be a férjét. Egyikük sem volt gyerekpárti, meg is beszélték, hogy nem lesz.
A csaj új főnököt kapott (a régi munkahelyén) és nagyon nem jöttek ki jól. Gondolta szül egy gyereket és egy időre megszabadul a melóhelytől. Férje egyáltalán nem akart babát, mert elég nagyvilági életet éltek (utazgatás, bulik, stb.) és szerinte nem fért volna bele a gyerek. A csajszi már csak akkor szólt, mikor már nem lehetett elvetetni.
Azóta már 9 éves a kis srác és mindegyikük szeme fénye.
Azért ez elég fura volt az indok a teherbeesésre...
Valószínű leendő sógornőm is ebbe a kategóriába tartozik. Hol szedi a gyógyszert, hol nem. Csak rángatja a vállát, ha kérdezem, mit csinál, ha terhes lesz. (van már neki 3 gyerek, ők is véletlenül lettek gyógyszer mellett) A bátyám elvakult, de hát felnőtt ember, nem az én dolgom az ő életét élni.
Sajnos vannak ilyen gondolkodású nők/férfiak, akik átverik azt az embert, akit állítólag szeretnek. Nem tudom megérteni őket, mert tőlem ez távol áll.
Férjem volt felesége hol szedte a gyógyszert hol nem...Persze ez csak utólag derült ki, x emberen keresztül, nemrég, de sejthető volt. Így akarta megfogni.
Azóta én nevelem a gyereket a Férjemmel, hát ennyire kellett neki az a gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!