Ha az első teszten már a pohárban látszik a két csík, a második annyira halvány, hogy alig lehet látni, az pozitív teszt?
:) két csik de az egyik eléggé halovány. elsö ránézésre nem is látszik. helppppp
sziasztok.én tettem fel minap azt a kérdést hogy lehetek e még babos.a doki azt mondta 2 hét mulva teszteljek de már nem birtam kivárni.tudnom kell.vettem két tesztcsikos medilabot.az elsön már a pohárban látszodott két csik de a 2 .annyira halvány volt hogy alig lehet látni.söt a sogornöm nem is látta..bár rossz a szeme:Da párom és én igen.ma reggel megismételtem és ma is 2 csik de ez is halovány viszont egy fokkal jobb.nem kell lenyelnem hogy lássam az eredményt:Dakkor ez most jo hir???irjatok.hadd örüljek..dokihoz hétfön futok.
Gratulalok a babadhoz.Es azert halvany,mert nincsen meg annyi HCG a szervezetedben.
Es ha tenyleg hetfon mesz vissza nem tudom akkor mennyi idos is leszel,de nekem 5 hetesen csak a petezsakot latta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!