Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 1-e...

Ki nem várja március 1-e környékére?

Figyelt kérdés
És érzel magadon tüneteket?
2011. febr. 24. 15:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

02.27. 19.01-es vagyok

Sajnos a havazással együtt beköszöntött hozzám a Mikulás is, pedig nem vártam. Kicsit csalódott lettem, de a párom megvigasztalt, hogy ne legyek szomorú, hiszen még csak most kezdtünk bele és legalább egy évet adjak már magamnak, magunknak. Csak úgy szerettem volna Őt várni egy pozitív teszttel, erre megint csak Ő lepett meg egy Párizsból hozott ajándékkal. Azért titkon remélem, hogy egy hónap múlva az egyik útjáról egy pozitív teszttel várhatom Őt. :-) És a többieknél Kedves Lányok mi újság? Nagyon szorítok mindenkinek!!! Írjatok!!! :-)

2011. márc. 4. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!