Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gravi hcg terhességi teszt...

Gravi hcg terhességi teszt jó? Már 20MIU/ml-koncentrációban kimutatja. Az korai vagy van jobb teszt is?

Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó a teszt, de fölösleges drága, érzékenyebb koncentrációju tesztet venni. Várd meg a nemvárt mensi napját, és rá 4-5 nap mulva bármelyik kimutatja. Az a pár nap nem a világ!!!!
2009. febr. 15. 16:41
 2/5 anonim válasza:
Sztem nincs jobb, nekem csak az mutatta ki.
2009. febr. 15. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem nem az volt az első, ha nagyon türelmetlen vagy kérj a patikában 10 ml/U-sat, olyan is van, az érzékenyebb.
2009. febr. 15. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a nemvárt napjáűn kimutatta erősen! Másnap egy 25-ös teszt nagyon halvány lett. Szerintem, a legjobb teszt, de elfogult vagyok. :)
2009. febr. 15. 17:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt.Keddre nem várom de szerintem holnap reggel megcsinálom a tesztet,és majd meg látom mit mutat!!
2009. febr. 15. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!