Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány kilóig lehet emelni az...

Hány kilóig lehet emelni az első 3 hónapban? Van egy 2éves kisfiam

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Amikor a második fiamat vártam a nagyobbik 15-16 kg között mozgott és bizony sokat emelgettem, bicikliztem vele a terhességem első percétől az utolsóig, semmi bajunk sem lett tőle, 39. hétre szültem.
2011. febr. 23. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:

10-15 kg-t már nem szabadna terhesen emelned, de ha van egy két éves gyereked, néha kénytelen vagy emelgetni, akárhány kiló.

Figyelj rá, hogy tényleg csak olyankor emeld, amikor muszáj. Ha más is van ott, akkor inkább ő emelje, illetve, ha tudod, akkor inkább guggolj le hozzá, ne őt emeld fel.

2011. febr. 23. 13:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, csak ne hirtelen mozdulattal. A szervezeted ehhez van hozzászokva, így nem lesz baj. Akkor lenne baj, ha eddig nem emelgettél volna semmit, és most hirtelen kezdenéd.
2011. febr. 23. 13:39
 4/5 A kérdező kommentje:
12kg a kisfiam!
2011. febr. 23. 13:39
 5/5 anonim ***** válasza:
14 kg a kisfiam, folyton emelgetem. 26 hetes vagyok, méhszáj:3000
2011. febr. 23. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!