Fogamzásgátló abbahagyása után, ha nem a ciklus elején kezdem el a hőmet mérni, hanem később, abból még lehet majd valamire következtetni?
Az!:) Az normális, hogy nem egyből 28 napra jön meg tabletta után. Az lenne a furcsa, ha úgy jönne! Nem kell ennyire figyelni magad. Legyetek együtt két naponta, aztán ha mondjuk 2 hónap múlva sem jön össze, akkor kezdhetsz hőmérőzni!
Egyébként nekem azóta se jön meg 28 napra, pedig kb. egy éve nem szedem. 30-32 naposak és van pé-m! Szóval nyugi!
Sok sikert!
Szia!én szeptember elején hagytam abba a melianet 8év után(már épp itt volt az ideje nagyon bezavart).Utána rendesen megjött ahogy szokott,1-2 nap késéssel.nem is védekeztünk utána és most már itt van a pocakomban az eredménye:)Drukkolok neked!amúgy hőmérőzésnek ne állj neki csak úgy a ciklus közepén.
12hkm
Hát arra már nem emlékszem sajnos! De azt tudom,hogy nem 28-ra!:) Igazából én kb. féléve figyelem, de nem teljesen rendszeres. A legrövidebb volt 28, a leghosszabb 33 napos! De erre még azt mondta a doki,hogy simán jó!
Te sem aggódj. Lehet,hogy most jóval később fog megjönni. Aztán majd beáll. És nem biztos, hogy neked 28 napos lesz a ciklusod. Ahogy nekem sem az, hanem a dokim szerint átlagban 30 napos!
Szóval nyugi! Ha extrém hosszú ideig nem jön meg (mondjuk 50 nap vagy azon túl),akkor menj dokihoz!
Gondolom azért hagytad abba, mert babát akartok. Attól még,hogy nem pontos most, lehet baba. Barátnőmnek sem volt pontos, gyógyszer lerakás után két hónappal babás lett. Az, hogy nem teljesen áll be még ilyenkor, nem jelenti, hogy nincs pé-d!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!