Ki nem várja mára, holnapra? Sikerült szerintetek nektek?
Sziasztok
Én is csatlakoznék hozzátok,mára nem várom:)
Kb 1 hete enyhén görcsölgetek,nekem is van enyhe krémes folyásom.Sokszor éreztem,h most megjön,aztán semmi.Kicsit keményebb a hasam.Nekünk már van egy 2,5 éves kislányom,és remélem sikerült a kistesó.Viszont nem emlékszem hogy anno milyen tüneteim voltak.Ja,és tegnap,bár nem első vizeletből,de sajna - lett.Bár kislányomnál 3 napos késés után lett halvány poz.Szval reménykedem.:)Holnap reggel megint tesztelek,hátha....:)
a kérdező vagyok:-)
grat a pozi tesztekhez.
én is mindig ugy érzem megjön,szurkál a petefészkem is,de néha kökés szerűen fehér krémes nyákom jön,szaladok a wc re,,hogy na most megjött.de még semmi.és nekem nem szokott a hasam felpuffadni,de most mindha dinnyét nyeltem volna.de én korainak tartom a tesztet,de van itthon egy.lehet holnap reggel megcsinálom.de nem reménykedem.
Én az első vagyok. Hát a második tesztedhez is gratula, most már semmi kétség: összejött. :)
Nekem jan.31-én volt meg utoljára, 24-25 naposak a ciklusaim. De én már érzem a menzis tüneteket. Nem baj, jövő hónapban összejön. ÉRZEM. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!