Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő után eshetek...

Mennyi idő után eshetek teherbe, ha bevetek valamilyen praktikát (gyertyázás, teák, hőmérőzés, stb.)?

Figyelt kérdés
Mi már lassan három éve együtt vagyunk a párommal, de eddig még nem sikerült teherbe esnem. Most próbálkozok a gyergyaállással remélem meghozza a várt eredményt.
2008. febr. 1. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia. Én nyáron leszek a brátommal együtt 6 éve. Tavaly októbertől lendültünk bele a babagyártásba, már kipróbáltunk minden pózt, de sajnos semmi póz nem hozta nekem a várt eredményt. Remélem, hogy te jobb eredménnyel jársz majd. Én is hallottam, hogy a gyertyaállás nagyon jó. Szoritok nektek, hogy sikerüljön.
2008. febr. 1. 14:47
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi, én is drukkolok nektek.
2008. febr. 1. 14:58
 3/9 anonim ***** válasza:
szia! együtt vagytok védekezés nélkül három éve? vagy ezt hogy értetted? Voltatok orvosnál, hogy minden okés-e veletek?
2008. febr. 1. 15:09
 4/9 A kérdező kommentje:
igen 3 éve védekezés nélkül. Én voltam már párszor dokinál megvizsgált, de nem mondott semmit, hogy valami nem jól müködne.
2008. febr. 1. 15:14
 5/9 anonim ***** válasza:
és a párod? Ő volt már andrológiai vizsgálaton? Vagy valahol?
2008. febr. 1. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Sztem mindenképpen menjetek el kivizsgálásokra.Tudod én két évig az előző párommal nem estem teherbe,aztán vége lett a kapcsolatunknak,más miatt.Az "új" párommal gyszerelhagyás után kér hétre (volt gyertyaállás) meg igen.Nem azt mondom hogy biztos gondotok van, de 3 év hosszú idő, szorítok nektek,mielőbb sikerüljön.

15 hetes kismama

2008. febr. 1. 16:00
 7/9 A kérdező kommentje:
a páromat még nem vizsgálták, majd most akar menni. Szerintetek csak ugy elmehet egy privat laboratoriumban, hogy elvégezzék a szükséges vizsgálatokat, vagy kell külön hozzá orvosi beutaló?
2008. febr. 1. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Már 1 év után elkezdődnek a meddőségi vizsgálatok, úgyhogy szánjátok rá az időt, ha eddig nem jött össze, lehet, hogy csak egy másik orvos tud segíteni...
2008. febr. 1. 20:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Sztem kelleni fog beutaló,kérd ki a nődokid véleményét,vagy háziorvosét.
2008. febr. 2. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!