Talán reménykedhetek hogy baba lesz?
Figyelt kérdés
33ik ciklus napom van.Febr 4-6 körül volt tüszőrepedésem.Még nem jött meg, de a melleim egyre érzékenyebbek, a hasam is érzem, néha kicsit görcsöl.Rengeteget járok pisilni és éjjel is egyre többet vagyok szomjas és kell szaladnom a wcre.Este történt velem egy olyan, hogy a munka helyemen a második emeleten éreztem narancsillatot(senki rajtam kívül nem volt ott.Kiderült h az alagsorban az öltözőben a kolleganőm evett narancsot).Munka közben(takarítónő vagyok)eléggé elfáradok és nagyon érzékeny a hasam az erőlködésre, hajolásra.Tesztet még nem csináltam, mert úgy gondoltam korai.2011. febr. 22. 07:48
1/1 anonim válasza:
Ez nagyon úgy hangzik, hogy babás vagy! február 4-6 már régen volt nyugodtan csinálj tesztet és ha negatív ismételd meg pár nap múlva! Nekem csak a 3. teszt mutatta ki, hogy terhes voltam! A tüneteid mind terhességre utalnak! Sok szerencsét remélem meg lesz amit szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!