Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe lehet esni hogyha...

Teherbe lehet esni hogyha egyik fél sem élvezett el és használtak óvszert?

Figyelt kérdés
Nos,az van,hogy lefeküdtünk a barátommal,de az igazi beélvezés az nem volt meg.Használtunk óvszert és nem lyukadt ki meg semmi,de mégis félek a terhességtől,lehet csak rögeszmés vagyok v nemtom.Ezen a héten kell majd neki megjönnie ugy kb. még egy hét hátravan.Érzek ilyen "megjön"szurkálásokat alul...lehetek így terhes?
2011. febr. 21. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:
ha használtatok óvszert és nem lyukadt ki,nem csúszott le,akkor nem kell tartanod a terhességtől.de azért azt ugye tudod hogy egy védekezés nélkül nem kell a férfinek orgazmusa legyen ahhoz hogy terhes legyél.de mivel írtad hogy volt óvszer,ne izgulj.én is így voltam anno,még tesztet is csináltam:D és ne idegeskedj hogy megjön-e mert lehet épp ettől fog késni
2011. febr. 21. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne félj nem vagy terhes.
2011. febr. 22. 15:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne izgulj biztosan nem vagy terhes!

2011. febr. 22. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!