Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszemes lányok, nektek hány...

Inszemes lányok, nektek hány mm volt a tüszőtök mikor kaptátok a tüszőrepesztőt? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 11 napomon, és szedtem clostylt( 4. naptól 8.-ig), meg gonal F-t kellett injekcióznom a 6. naptól 10-ig). Ma voltam UH-n és a jobb oldalon 17, a bal oldalon 18 mm-es tüszőt látott a doki, és a méhnyálkahártya 7 mm. Viszont a dokim azt mondta hogy még ma és holnap adjam a szurit, majd szerdán menjek vissza UH.-ra, és akkor látni fogja hogy pénteken vagy hétfőn csinálja meg az inszemet! A kérdésem az lenne hogy nektek mennyi volt a tüsző mikor repesztették, és hogy akkor mi van ha véletlen hamarabb reped meg a tüsző???
2011. febr. 21. 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem a 11. napon volt 3 db 20 mm-nél nagyobb tüsző. Másnap reggel vissza kellett mennem, ezek addigra megrepedtek, de így is maradt még 3 db 20 mm körüli és akkor kaptam még tüszőrepesztőt is. Aztán inszem és már pozitív is a tesztem :)
2011. febr. 21. 18:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Gratulálok Neked!! Lehet túl aggódom a dolgot!?:(

Azért még várom a válaszokat!:)

2011. febr. 21. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!