Ez már rágörcsölés? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Két hét múlva megyek a dokimhoz hüvelyi uh-ra! Akkor leszek középidőben. Eredetileg más miatt megyek, de arra gondoltam,ha már úgy is vizsgál megkérdezem,hogy látja-e esetleg,hogy pé-m lesz, vagy volt! Áprilisban tervezzük a babát. Ez már rágörcsölés, ha megkérem nézze meg. Legalább megnyugodnék,hogy minden rendben van!
köszi
2011. febr. 21. 16:06
1/4 anonim válasza:
Az! Csak szexeljetek amikor jó és kívánjátok. Ha fél évig nem jön össze így, akkor kell valamit tenni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
Elég vegyes a két válasz!:) Eredetileg nem ezért mennék, de ha már ott vagyok... Meg ha gond van (mondjuk nincs pé-m), akkor az idő előtt kiderülne! De lehet,hogy ez már tényleg rágörcsölés!
2011. febr. 21. 16:39
4/4 anonim válasza:
Nem jelenti azt,hogy rá vagy görcsölve. Viszont egyszeri vizsgálatból nem lehet megállapítani,hogy van-e probléma vagy nincs. Max megmondja,hogy érik-e tüsző (már ha nem estél túl addigra rajta).Azt hogy beért és kilökődött többszöri alkalomból tudják megmondani. Egyébként nekem a dokim mindig magától mondta ha látta a tüsző-t(ket) a vizsgálat során, akkor is mikor még nem babatervezés miatt mentem. Szerintem ha elmondod hogy babát szeretnétek akkor tuti ,hogy mondani fogja magától is. Legalább is gondolom. Sok sikert kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!