Ez pozitív teszt ugye? Nagyon félek megnyugtatnátok?
Figyelt kérdés
Pozitív ugye?
Nagyon aggósom mert volt más egy vetélésem és ebben a hónapban iszonyú sokat idegeskedtem, rengeteg minden összejött nagyon félek, hogy ő velem maradjon...
Mehetek már dokihoz vagy még felesleges?
2011. febr. 21. 09:27
2/7 anonim válasza:
Gratulálok :) Mikorra nem vártad? Én mára és már szép erős a csík a teszten. 1 hét múlva kell mennem az orvoshoz, akkor leszek pont 5 hetes.
3/7 A kérdező kommentje:
Tegnapra nem vártam, még nem merek örülni csak ha a doki megerősíti...
2011. febr. 21. 09:36
4/7 anonim válasza:
Hát igen én is így vagyok vele. Majd ha már dobog a pici szive akkor egy picit megnyugszok, de akkor sem teljesen. A páromnak csak azután mondom el a hírt, ha már van színhang. Nem is sejti hogy terhes vagyok :)
5/7 anonim válasza:
Ha tegnapra nem vártad, akkor a dokival várj még... hát... inkább 2 hetet, mint 1-et. Én csak pár napot vártam és persze, hogy nem látott semmit. December 7-én nem jött meg, 11-én teszteltem, és 20-án látott először petezsákot (nőgyógyászati, nem a legkorszerűbb uh géppel). Majd 2 hét múlva vissza kellett mennem, de akkor már az ultrahang vizsgálóba, így január első hetében tudták biztosra megmondani, hogy igen ez egy élő ember kezdemény. Pár nap híján egy hónap volt a tesztelés és az uh között.
6/7 anonim válasza:
ez nagyon pozitiv...gratulalok kismama...varj meg a dokival mert nem fog latni semmit es akkor csak rossz kedved lesz es izgulni fogsz feleslegesen...varj meg 2 hetet a dokival...ha nem faj a poci es ha nem verzel akkor ninc sertelme ilyen koran menni...
7/7 anonim válasza:
szia.Ez egyértelmü pozitiv,de kb. 2 hetet várj még mielött dokihoz mész...elöször nekem sem látott még semmit,mert koán mentem...8+2km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!