Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jósteszt! Mit gondoltok?

Jósteszt! Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Tegnap csináltam egyet a 9. dpo-n és ma is egyet 10 dpo-n. A mai talán picit haloványabb mint a tegnapi. Véleményetek róla, esetleg lehet baba? már két éve próbálkozunk.

Két nap múlvára nem várom.

[link] Jpg

2011. febr. 20. 21:20
 1/9 A kérdező kommentje:

[link]

nem volt jó az előző remélem most sikerül.

2011. febr. 20. 21:23
 2/9 anonim válasza:
Álpozitív nincs:) Gratulálok:)
2011. febr. 20. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyet szeretnék látni 2 hét múlva... gratulálok!!!
2011. febr. 20. 21:26
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de nagyon félek, a hőm fennt van már 3 napja 36,8 de Nekem mindig csak mensi napján esik le, és előtte produkálok ám 36,9-et is.

Félek hogy csak a rengeteg lh-t mutatja, és sok helyen olvastam, hogy nem mindenkinél válik Be! Holnap is csinálok ha halványabb lesz tuti nincs baba, ha esetleg ugyanilyen akkor talán reménykedni merek. Hozom a reggeli eredményt is!

2011. febr. 20. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi az a jós teszt?Én még nem hallottam róla.Hol lehet olyat beszerezni?Lehet buta kérdés,de tényleg nem tudom.
2011. febr. 20. 21:36
 6/9 A kérdező kommentje:

Az ovulációs teszt használható un. jóstesztként. ugyanúgy kell végezni mint a terhességi tesztet, és sokan azt mondják hogy egy esetleges terhességet előbb kimutat mint a terhességi teszt. Több napon keresztül kell csinálnod már 8-9. dpo.n elkezdheted, és ha erősödik napról napra akkor baba lehet a dologban. De vigyázni kell vele mert sok mindenkinek nem vált be.

Itt bővebben olvashatsz róla:

[link]

2011. febr. 20. 21:45
 7/9 anonim ***** válasza:
bocsi de ez nem mutat semmit, lehet csak lh szintet mutatja, Majd egy terhestesztet próbálj pár nap múlva
2011. febr. 21. 08:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Tényleg nem mindenkinél válik be, nekem mondjuk bevált. Drukk!
2011. febr. 21. 11:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Na mi volt? Babás lettél végül?
2011. márc. 17. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!