Jósteszt! Mit gondoltok?
Tegnap csináltam egyet a 9. dpo-n és ma is egyet 10 dpo-n. A mai talán picit haloványabb mint a tegnapi. Véleményetek róla, esetleg lehet baba? már két éve próbálkozunk.
Két nap múlvára nem várom.
[link] Jpg
Köszönöm, de nagyon félek, a hőm fennt van már 3 napja 36,8 de Nekem mindig csak mensi napján esik le, és előtte produkálok ám 36,9-et is.
Félek hogy csak a rengeteg lh-t mutatja, és sok helyen olvastam, hogy nem mindenkinél válik Be! Holnap is csinálok ha halványabb lesz tuti nincs baba, ha esetleg ugyanilyen akkor talán reménykedni merek. Hozom a reggeli eredményt is!
Az ovulációs teszt használható un. jóstesztként. ugyanúgy kell végezni mint a terhességi tesztet, és sokan azt mondják hogy egy esetleges terhességet előbb kimutat mint a terhességi teszt. Több napon keresztül kell csinálnod már 8-9. dpo.n elkezdheted, és ha erősödik napról napra akkor baba lehet a dologban. De vigyázni kell vele mert sok mindenkinek nem vált be.
Itt bővebben olvashatsz róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!