Akik vizsgáljátok a méhszáj állapotát, mit éreztek, hogy csináljátok? Honnan állapítjátok meg, hogy nyitott vagy zárt?
Magadnak vizsgálni a méhszájat? Gratulálok... Így szedi össze a legtöbb kismama fertőzéseket aztán néz nagyokat ha baj van a babával vagy vele...
Agyam eldobom...
egyszerűen: tiszta kézzel (fürdésnél) felnyúlok. Könnyen kitapintható. Ha érzel lyukat,akkor nyitva van,ha nem érzel lyukat,akkor zárt.
Remélem érthető voltam!
Kedves 1. válaszadó! a párod pénisze biztos makulátlan,amikor nap közben vagy reggel vagy bármikor "elkap"... légyszíves ne torkolj le senkit,mert nem mindenki igénytelen (mindenki magából indul ki-sejtem,hogy Te milyen tiszta lehetsz! :D ) betartva a higiéniás szabályokat, igen is nem bűn ha megvizsgálja valaki önmagát!
Igen,mensikor valóban nyitott,de peteérés környékén is!
Amúgy a szülések óta nekem is lentebb van a méhszájam, félek is,nehogy gond legyen ez a mostani terhesség megmaradásánál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!