Jézusom! Pozi lett a ma reggeli tesztem időn belül tuti baba? Nem biztos, hogy ezt mindenki akarja. Qupido teszt volt, kb.2 perc alatt kijött a második csík egyértelműen.5 napja késik. De van egy "kis" gond.
Hogy nem szerelmes már beléd.
Szerintem ez a párkapcsolatok 90%-ban 2-3 év után így lesz.
Maximum többször át lehet élni a szerelmet több nővel. De szerintem nem is az a szerelem, az csak valami vonzalom, szex stb. A szerelem még csak a jövőben fog kiteljesedni köztetek, ha nem hagyjátok tönkremenni teljesen a kapcsolatot egymás bántásával, oda nem figyeléssel. Próbáld meggyőzni erről a párod, és kötelezzétek el egymás mellett magatokat tiszta szívből, felelősséggel.
Most leirom, mi történt velem, hátha segit...
6hónapja voltunk együtt a párommal, amikor terhes lettem. Nem terveztük, igy alakult, ráadásul külföldön élek. Elújságolta mindenkinek a pozitiv tesztet, olyan boldog volt. Aztán egyszer csak lankadt a lelkesedése, szinte nem is beszélt a babáról, madj egyik este azzal állt elö, hogy van 2 hetem eldönteni mit akarom, mert ö enegem nagyon szeret, de szerinte nem ez a legmegfelelöbb alkalom a gyerekre, várjunk még vele. :-(
én mondtam neki, hogy akkor hazamegyek a szüleimhez és ö semmit sem kell, hogy tudjon rólunk, de én akarom ezt a gyereket és nem tudnám elvetetni, hogy hátha 1 év múlva jobb és alkalmasabb lesz!
és milyen a sors: ez volt szombaton, hétfön mentünk UH-ra, akkor voltam 11+5napos és elsirta magát a dokinál, mert nem hitte volna, hogy már ilyen fejlett a "kisfia".
Nem mondom, hogy könnyü, de azóta és együtt vagyunk és a kisfiunk most lesz másfél éves!
Én nem bántam meg a döntésemet, de gondoljátok át jól! Ugyanis ha csak a baba miatt maradtok együtt az elöbb-utóbb sajnos a gyereken csattan :-(
de azért GRATULÁLOK!!!
igen, normális.
Mi 2 éves házasok voltunk, mikor ilyen érzelmi válságba keveredtünk. Majdnem elváltunk. De minden helyrejött, idén már a 8 éves házassági évfordulónkat fogjuk ünnepelni és van egy 1 éves fiunk is:)
Szóval az érzelmi válságból is ki lehet jönni, csak - NAGYON FONTOS - meg kell beszélni, hogy mi a gond!!! Miért nem szeret téged, miért ábrándult ki belőled, stb.
SZia!
Nálunk a 3. évben jött a válság, nem tudta, hogy szeret-e még...nem mondom hogy könnyű volt, de megoldottuk, rájött, hog butaságokat beszélt, és mi rácáfoltunk a természetre, a 7. évben esküdtünk:D:D Most pedig az első babánkat várjuk, nagy izgalommal!
A szerelem átalakul, nyilván nem lesz végig rózsaszín köd...majd belátja a vőlegényed is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!