Mikor gyermeket terveztetek, milyen gyakran voltatok együtt a párotokkal?
Majdnem minden nap. Nagyon rákészültünk a dologra és nem kellett volna! Minden hónapban figyeltem mindent, aztán már 4-5 hónap után feladtam, meguntam. És lám, az első hónapban amikor azt sem tudtam mikor volt a peteérésem, és, hogy mikor voltunk együtt, össze is jött a baba! Ha tudtam volna, hogy csak ennyi a titka, már az elejétől nem görcsöltem volna rá!
17+6
"...azok az anyagok, az antioxidánsok, amelyek más testrészek esetében megakadályozzák a gyulladásokat (pl. C, E vitamin!!), hasonlóképpen akadályozzák az ovulációt is, éppen ezért óvatosan kell bánni velük..."
Erdekes, a parom pont lazas volt, es en se voltam valami jol, amikor varandos lettem. (Eppen egy "rettegett" infulenzajarvany volt.)
2.
Augusztusban elterveztük, hogy most már jöhetne a babánk 4 évi együttlét + 4 évi házasság után. Nem görcsöltünk rá, nem hőmérőztem, nem figyeltem magam, csak együtt voltunk minden nap, ahogy azelőtt is. Rögtön terhes lettem pici fiammal.
Tesó tervezésénél már odafigyelek, mindent megteszek, tervezett plusz együttlétek,vitamin, ovuteszt, hőm, ...stb. De nem akar jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!