Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt úgy valaki hogy megjött...

Járt úgy valaki hogy megjött a menzesze és nem vette ezért észre hogy terhes csak később?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy osztálytársamnak a szülés elött két héttel volt utoljára meg menzesze, és ezért nem is vette észre, hogy terhes (egészségügyi szakközépiskolában utolsó évesen)!
2011. febr. 18. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Bocs az off-ért: Azt hogy csinálta, hogy nem vette észre? Nem nőtt meg a hasa????

Egyébként most pont ebben a cipőben járok (kevés mensi után továbbra is hányingerrel...stb), de én max 5 hetes lehetek, ha van valaki odabenn. :)

2011. febr. 18. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
2011. febr. 18. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Az elsö vagyok: alig nött meg a hasa (a dereka szülés elött - a kórházban mérték - 70 cm volt), nem is hizott sokat (kb 6 kg-ot), viszont emiatt azt hitte, hogy amivel nagyobb lett a hasa, az a hizás miatt van. A baba elég kevesett mozgott, és ezt meg bélmozgásoknak tartotta. De az osztályban senkinek sem volt gyanus a dolog, még a szaktanároknak sem - jóformán nem változott az alakja, csak kicsit kövérebb lett. Egyébként egyetlen alkalommal feküdt le valakivel, utána szakitottak - ezért ezsébe sem jutott, hogy terhes lehet.

Gondolom, ez elég ritka dolog, de van ilyen is néha.

2011. febr. 18. 19:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem pont a héten mesélték, hogy a lány úgy járt, hogy elment a nőgyogyihoz, mert a menzesze nem olyan volt, mint szokott (23 éves, párkapcsolatban él), és a doki azt mondta, nem lát semmi különöset (hozzáteszem, én elvből nem járok ahhoz a dokihoz), de azért elküldte belgyógyászatra, meg laborba. A csajszi megunta, kezdte sejteni, hogy lehet, hogy terhes (valószínűleg abból, hogy megmozdult a babó).Átment a másik dokihoz (ez sokkal normálisabb), csinált UH-t (a másik még azt sem csinált, pedig ez alap), és rögtön gratulált neki. 18 hetes terhes. A lány le volt rökönyödve.
2011. febr. 19. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!